LAR TRANSPORTNI SISTEMI d.o.o.  je družinsko podjetje in ima urejen status nasledstva. Tradicija tega podjetja sega že leta nazaj in njegov razvoj, skozi različne organizacijske oblike, ga je pripeljal do sedanje organiziranosti. Od svojih začetkov in vse do danes, se je podjetje razvilo v srednje veliko podjetje. Naši tehnično usposobljeni komercialisti so na terenu v nenehnem stiku s kupci in ob podpori strokovno tehničnega kadra in ostalih na sedežu družbe tvorijo homogeno enoto, ki je sposobna rešiti še tako kompleksne zahteve naših kupcev.

V letu 2022, smo prevzeli prodajni in proizvodni program avtomatizacije in strojegradnje podjetja MURATECH d.o.o, kateremu je skozi 30-letno bogato zgodovino uspelo s svojim znanjem in izkušnjami pridobiti različne poslovne partnerje po Sloveniji, Evropi in izven nje. S prevzemom smo pridobili ekipo ljudi, s katerimi lahko LAR TRANSPORTNI SISTEMI d.o.o. nadaljuje uspešno pot in širi svoj razvoj ter nadgrajuje svoj prodajni program s proizvodnjo transportnih linij. S tem vam lahko sedaj ponudimo kompletno rešitev vašega problema na ključ.

Ustvarjamo povsem novo pot na slovenskem in drugih tržiščih, saj uspešno povezujemo kupce in naše tehnično znanje. Našim kupcem zagotavljamo, s pomočjo res preverjenih in renomiranih dobaviteljev iz tujine in domovine, hitro odzivnost, visoko kvaliteto izdelkov in storitev. Pri tem se ne zanašamo samo na vrhunsko kvaliteto izdelkov, ki jih ponujamo, ampak omogočamo aktivno sodelovanje pri reševanju vaših problemov in projektov ter podpiramo kupca pri doseganju njegovih ciljev.

Ob jasni poslovni viziji, zavedajoče se naših prednosti, gradimo svojo pot na dolgoročnem zaupanju, kakovosti izdelkov in storitev, visoki strokovni usposobljenosti in spoštovanju dogovorjenih obveznosti.

Visok nivo organiziranosti in dobro poznavanje problematike nam omogočajo, da kupcu vsak trenutek ponudimo rešitev za nastali problem. Še tako zahtevni projekti so za nas poseben izziv, ob katerem se razvijamo, in ki nam ponujajo kar sami po sebi nov motiv za posel, ki ga počnemo.

Dober občutek, ki Vam ga nudimo, ko se lahko v vsakem trenutku zanesete na našo strokovno pomoč in izkušenost, da bomo znali prisluhniti in pravilno svetovati, je neprecenljive vrednosti.

Nenehna skrb za zadovoljstvo naših kupcev, ki ga ustvarjamo na partnerski osnovi in s pomočjo neprecenljivega osebnega kontakta, širi krog strank, ki nam zaupajo.

Velika odgovornost za izkazano zaupanje je velik izziv za vsak nov dan, nov projekt ali nov problem, ki ga Vam bomo pomagali rešiti.

V veselje nam bo sodelovati tudi z Vami. Prepričajte se v verodostojnost zapisanega v uvodu.

Kolektiv LAR TRANSPORTNI SISTEMI d.o.o.